EN facebook

IV. Mesterségünk címere: múzeum - online kiadás

FELHÍVÁS

2021-ben sem marad el Mesterségünk címere: múzeum rendezvény, csupán a pandémiás helyzethez igazodva online formában kerül megrendezésre. A szakmai nap több különlegességet is tartogat: az érdeklődők a múzeumi szférában dolgozók szakmai fejlődését szolgáló továbbképzések témáját több szempontból érintő előadásokat követően ZOOM virtuális szobákba átlépve betekintést nyerhetnek a MOKK 2021. évi képzési palettájába.

 

Időpont: 2021.03.08., hétfő 13:00 - 16:00

 

Helyszín: ZOOM felület

 

A felkért előadók kitérnek rá, hogy a felnőttképzés változása miként vonatkozik a múzeumokra, mi a jövője a múzeumok szakmai továbbképzéseinek, illetve egyénként mit tehetünk a személyes motiváció megtartásáért, ha önképzésre vállalkozunk, illetve milyen tanulási formák és lehetőségek kínálkoznak számunkra a hazai és a nemzetközi múzeumi színtéren.

 

Az érdeklődők a múzeumi szférában dolgozók szakmai fejlődését szolgáló továbbképzések témáját több szempontból érintő előadásokat követően ZOOM virtuális szobákba átlépve betekintést nyerhetnek a MOKK 2021. évi képzési palettájába, és a továbbképzések oktatóival, a képzési témák specialistáival, valamint korábban megvalósult képzések résztvevőivel kerülhetnek közvetlen interakcióba. A MOKK országos lefedettségét biztosító múzeumi koordinátori hálózat tagjai is beszámolnak a továbbképzéseken szerzett élményeikről.

 

Az online szakmai napon való részvétel ingyenes és online regisztrációhoz kötött.

 

A regisztrációs felület itt érhető el!

A férőhelyek száma korlátozott: max.80 fő

 

Regisztrációs határidő: 2021.03.05. 14:00 (Ha a férőhelyek hamarabb beteltek, a jelentkezést előbb lezárjuk!)

 

A rendezvény Facebook eseménye.

 

További információ