EN facebook

Legyél Te is a Játékmustra Lovagja!

FELHÍVÁS

2020-12-05 07:00

Azt hiszem a múzeumi dolgozók, szakemberek többsége egyetértene velünk abban, hogy kevés jobb ajándék van annál, mint hogy ha valami új dolgot tanulhatsz, próbálhatsz ki. Az csak cseresznye a habon, ha még meg is tudod valakivel osztani az élményt.

 

A „Legyél Te is Játékmustra Lovag” programunk célja, hogy olyan emberekhez is eljutassuk az októberben megrendezésre került II. Múzeumi Játékmustra élményét, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudtak rajta részt venni. Kerekasztal-beszélgetések, workshopok és előadások vártak mind a 40+ résztvevőre, akik a nap során úgy döntöttek, hogy Lovagként aktívan alakítják a nap sodrását.


Különböző területekről – mint a játéktervezés, szabadulószobák, oktatás – hívtunk meg neves előadókat, akiknek előadásához most a karácsonyi programunk keretében Te is hozzáférhetsz. A programra itt tudsz regisztrálni.


Annak érdekében, hogy az élmény még teljesebb legyen, ha 3-an együtt igénylitek a belépést, akkor ajándékba adjuk Mindannyiotoknak az egyedülálló, játékosított Felfedező- és Programfüzetet, ami további teret ad a gondolataidnak és hű kísérő lesz utatokon a visszanézhető Játékmustrán.


A 6 előadás és 3 kerekasztal beszélgetés mellett egy további ajándékkal is készülünk most azoknak, akik december 13-ig bejelentkeznek a programba!


Részletek és jelentkezés itt: www.muzeumijatekmustra.hu

látogató, muzeológia, múzeumandragógia, múzeumpedagógia, műhely, pedagógus, tanulás
2020-09-11 07:00
látogató, múzeumandragógia, múzeumpedagógia, műhely, programajánló
2020-10-11 07:00
látogató, múzeum, múzeumandragógia
2020-03-16 17:00