EN facebook

A játék fiatalít! című konferenciára hívja fel fiatal kutatók figyelmét a Hetedhét Játékmúzeum

2021-04-16 16:00

Moskovszky Éva játékkutató, kultúrtörténész, a hazai játékkultúra kimagasló személyének emlékére szervez tudományos konferenciát a Hetedhét Játékmúzeum - Moskovszky és Réber Gyűjteménye, a Szent István Király Múzeum Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával. 

 

 

 Forrás: Hetedhét Játékmúzeum

 

A Moskovszky-konferencia immár 7. alkalommal kerül megrendezésre 2021. október 18-án, amelynek a Hetedhét Játékgyűjtemény – Moskovszky és Réber Gyűjtemény ad otthont.

 

A játék fiatalít! című konferencia teret ad azoknak a 40 év alatti, fiatal kutatóknak, akik szeretnék ismertetni tudományos eredményeiket (játék, játékszer, illetve a játék, mint tevékenység vagy módszer témakörében), valamint személyes és szakmai kapcsolataikat bővíteni. 

 

A jelentkezéseket 2021. május 3-ig várják a következő címre: nagy.veronika@szikm.hu, az előadó nevének, munkahelyének megjelölésével, egy rövid (legfeljebb 1500 karakteres) absztrakkal és az előadás címével együtt. Az előadás tartama 20 perc, a felkért levezető elnökök a téma elismert szakemberei a felsőoktatás területéről. 

 

A konferenciáról itt olvashatnak, Facebook eseményért pedig kattintsanak ide.

 

Forrás: Hetedhét Játékmúzeum

 

 

 

 

felhívás, konferencia, #muzeumokajovoert, műhely, programajánló, Pulszky Társaság, természet
2021-04-04 07:00