EN facebook

Ismét nyitva a DJM!

ÚJRANYITÁS

2020-06-22 16:00

A szolnoki Damjanich János Múzeum 2020. június 23-tól ismét megnyitja kapuit a látogatók előtt.

 

Várjuk az egyéni látogatók és csoportok érkezését hétfő kivételével minden nap 9-17 óra között.

 

 

A múzeum tereiben kötelező a saját maszk viselése, a megfelelő távolságtartás, valamint az alapos kézfertőtlenítés/kézmosás.

 

A múzeum köszönetet mond annak a több ezer lelkes online érdeklődőnek, akik a 3 hónapos zárva tartás alatt folyamatosan aktívan követték Facebook felületünket. A mai napon kezdődik az online Múzeumok Éjszakája-hét, e hét minden napján színes bejegyzésekkel készülünk az elmaradt júniusi eseményt emlékezetessé tenni.  A mai napon kezdődik az online Múzeumok Éjszakája, e hét minden napján színes bejegyzésekkel készülünk az elmaradt júniusi eseményt emlékezetessé tenni.

 

A Múzeumok Éjszakája idén online formában valósul meg, a korábbi koronavírus okozta járványügyi helyzet miatt. A Múzeumok Éjszakáját – az 1999-ben indult francia példa nyomán – 2003 óta rendezik meg évente hazánkban is. A Damjanich János Múzeum az első vidéki helyszínek egyike volt, 2004-ben csatlakozott az országos kezdeményezéshez. Az elmúlt években számos látványos programmal, izgalmas tematikákkal átszőtt rendezvényeken vehettek részt a hozzánk látogatók.

 

Ma a korábbi évek legemlékezetesebb pillanataiból készült video-slideshowval, a hét további napjain szintén változatos tartalmakkal jelentkeznek az online esemény szervezői.

 

Közösségi oldalaink továbbra is frissülő tartalmakkal várnak mindenkit.

 

Érdemes minden nap nyomon követni Facebook és Instagram közösségi oldalainkat, nehogy lemaradjatok valamiről!

emlékezet, építészet, helytörténet, múzeum, múzeumtörténet, MúzeumTrip
2020-11-03 20:00
emlékezet, képzőművészet, kiállítás, látogató
2020-02-25 14:00