EN facebook

Közkívánatra: PR, marketing, kommunikáció

KÉPZÉS

 

 

Tavasszal indította útjára a Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Módszertani Központ (MOKK) a PR, Marketing, Kommunikáció című, 30 órás ingyenes szakmai továbbképzését, amely a múzeumi kommunikáció leghatékonyabb eszközeinek megismertetése mellett a válságkommunikációra és a profi interjúadásra is felkészíti a résztvevőket.

A tavaszi meghirdetésre olyan sokan jelentkeztek, hogy párhuzamosan két tanfolyamot is kellett indítani. Sajnos még így sem jutott minden jelentkezőnek hely, ezért már akkor elkezdődött egy őszi képzés szervezése is.

Ezt a tanfolyamot 2018. november 19-22.  között tartja Szentendrén a MOKK, melyre október 23-ig várják a jelentkezőket!

 

Az ingyenesen elvégezhető képzést neves hazai múzeumi munkatársak, a forprofit szférából érkező kommunikációs szakemberek valamint egy tévéstáb közreműködésével szervezik.

A gyakorlatorientált képzés különlegességekkel is szolgál majd.

Az oktatók a legújabb felnőttképzési módszereket alkalmazva segítik a résztvevőket a célcsoportra és közösségekre szabott kommunikációs stratégia kialakításárban és alkalmazásában, az online és offline kommunikációs csatornák hatékonyabban felhasználásában és akár külső partnerek, forprofit cégek bevonzásában is a sikeres társadalmi marketing és márkaépítés céljából.

A résztvevők a non-profit marketing stratégiáját és eszközeit megismerve, kommunikációs helyzetgyakorlatokat követően televíziós próbainterjú keretében egy valódi stáb kamerája előtt próbálhatják ki magukat. A képzés lezárásaként pedig saját munkaterületükhöz kapcsolódóan tartanak prezentációt, ezáltal egymás munkájába is betekinthetnek, hozzászólásokkal, javaslatokkal segíthetik egymást. A kisebb csoportokban zajló munka a kapcsolatépítésre, további együttműködések kibontakoztatására is kiváló lehetőséget biztosít.


A négy egymást követő napon zajló ingyenes képzés tartalmazza a nyomtatott oktatási segédanyagot, a képzés sikeres elvégzését igazoló tanúsítványt, az étkezést és igény esetén a szállást is a résztvevők részére a képzés időtartamára.

 

További információk és jelentkezés 2018. október 23-ig: http://mokk.skanzen.hu/pr,-marketing,-kommunikacio-pm30t.html,

vagy keressék Németh Barbara oktatásszervezőt a nemeth.barbara@skanzen.hu címen vagy a +36 30 272 0890-es telefonszámon!

 

 

 

 

 

 

Múzeumok Őszi Fesztiválja, programajánló
2018-10-01 08:00
konferencia, Múzeumok Őszi Fesztiválja, múzeumpedagógia
2018-09-27 12:00