EN facebook

Rágódjunk együtt! Interaktív múzeumi hírlevél indul

FELHÍVÁS

Hogyan lehet interaktív egy hírlevél? A klasszikus mi írjuk, ti olvassátok szerepeket gondoljuk újra most induló múzeumi hírlevelünkkel.

 

Veletek közösen szeretnénk gondolkozni a múzeumok jelenéről és jövőjéről, az online és az offline világ összefüggéseiről vagy éppen az egyének és közösségek kapcsolatáról. Nyitottak vagyunk arra, ha neveddel vállalod a véleményed, de arra is, ha csak egy becenevet adsz majd meg. Lehet a hírlevelek témájához hozzászólni nyilvánosan és úgy, hogy a válaszaidat csak mi hárman olvassuk.

 

Hárman? Igen, hárman vagyunk, név szerint Bayer Árpi, Mácsai Ági és Nagy-Sándor Zsuzsi. A mi közös történetünk is csak néhány hónapja indult, amikor elkezdtünk minket érdeklő múzeumi (és gyakran teljesen más) témákról beszélgetni online. A karantén idején nekünk ezek a heti vagy kétheti munka utáni beszélgetések sokat adtak és ezért gondoljuk, hogy érdemes ezt a kört bővíteni, hogy minél többen érezhessük magunkat egy közös csapat tagjának.

 

Közösséget építünk veletek, mert hisszük, hogy egy jó csapatban jó gondolatok születnek és ezzel tud majd előre menni a múzeumi terület. Csatlakozni nagyon egyszerűen tudtok hozzánk a Rágó feliratkozó oldalán. A feliratkozást követően rögtön meg is kapjátok bemutatkozó hírlevelünket, amelyből többek között azt is megtudhatjátok, hogy melyikünk dolgozott már könyvkiadóban, ki menedzselt Hollandiában egy stroopwafel-t készítő vállalkozást vagy hogy a szabadulószoba-láz közepén ki gondolta újra ezeket a játékokat.

 

Egy ilyen csapatba várunk titeket is. Kíváncsiak vagyunk rátok és a véleményetekre. Találkozzunk rendszeresen a hírleveleken keresztül, hozzátok a kérdéseket, véleményeket, a titeket érdeklő témákat és mi körbejárjuk őket, persze veletek.

képzés, külföld, látogató, múzeumi marketing, Pulszky Társaság
2020-06-21 07:00
design, látogató, muzeológia, műhely, tárgy, virtuális
2021-03-15 16:30
felhívás, képzés, #muzeumokajovoert, műhely, természet
2020-09-14 20:00