EN facebook

Less be a Kecskeméti Katona József Múzeum kulisszái mögé!

MÚZEUMOK NON-STOP

2020-04-22 12:00

Elkészült a Kecskeméti Katona József Múzeum új imázsfilmje - adta hírül a trendalelke.hu. A pár perces összeállításban az intézmény igyekszik bemutatni, hogy milyen sokrétű munkát végeznek a kulisszák mögött, milyen ars poetica hatja át a mindennapokat és ad lendületet a szakemberek számára.

 

A film bemutatja a kiállítóhelyeket, állandó és időszaki kiállításokat, gyűjteményeket, és mindazt a különlegességet, sokszínűséget és értéket, melyet a múzeum évtizedek óta jelent Kecskemét és környéke kulturális és tudományos életében.

 

 

 

Figyelemre méltóak továbbá az intézmény által indított sorozatok. A Kecskeméti Katona József Múzeum tagintézményei, a Cifrapalota Kiállítóhely, a Szórakaténusz Játékmúzeum és Műhely, valamint a Magyar Naív Művészek Gyűjteménye naponta frissülő, digitális múzeumi tartalmakkal készülnek a látogatók számára a KKJM Facebook-oldalán.

 

"Virtuális múzeumpercek" címmel rovatot indítottak: minden hétköznap virtuális "sétát" tehetünk a kiállítóhelyeken, miközben bemutatják mindazt az értéket és kincset, melyet a Kecskeméti Katona József Múzeumban és tagintézményeiben őriznek.

 

 

A "Kreatív múzeumpercek - gyerekeknek" című rovatban pedig minden nap játékos, kreatív feladatokkal, videókkal, játékokkal készülnek az óvodások és kisiskolások számára.

 

iparművészet, képzőművészet, kiállítás, műhely
2020-01-29 10:00
gyűjtemény, iparművészet, képzőművészet, látogató, #muzeumozzaszobadbol, művészettörténet, tárgy, történelem, virtuális
2020-04-19 10:00